American Authors

 

lær nemt at spille på klaver her 

baggrund for American Authors

American Authors er et amerikansk rockband kendt for deres iørefaldende, anthemiske pop-rock-lyd. Bandet blev dannet i 2012 og kommer oprindeligt fra Boston, Massachusetts. 

Gruppens lineup består af: 

Zac Barnett – Lead vokal og guitar James Adam Shelley – Lead guitar og banjo Dave Rublin 

Basguitar og keyboards Matt Sanchez – 

Trommer Bandets gennembrud kom med deres hitsingle “Best Day of My Life”, udgivet i 2013, som opnåede kommerciel succes og fik udbredt radiospil. Sangens opløftende og positive budskab, kombineret med dens smittende melodi, gjorde den til et populært valg til reklamer, tv-shows og film. 

American Authors udgav deres debutalbum, “Oh, What a Life,” i 2014, som inkluderede “Best Day of My Life” sammen med andre numre som “Believer” og “Luck”. Deres musik er kendetegnet ved en blanding af rock-, folk- og poppåvirkninger, og deres tekster fokuserer ofte på temaer om selvopdagelse og positivitet. 

Siden deres debut er amerikanske forfattere fortsat med at udgive musik og turnere, og de har fået en dedikeret fanskare. Nogle af deres andre bemærkelsesværdige sange inkluderer “Go Big or Go Home”, “I Wanna Go Out” og “Deep Water”. 

Bemærk venligst, at der kan have været en udvikling i amerikanske forfatteres karriere siden min sidste vidensopdatering i september 2021.

læs mere her

American Authors – Wikipedia

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk/

AA