image
image

Min baggrund

Velkommen til siden. Jeg hedder Nikolaj Svorin. Musik har altid været en central del af mit liv. Jeg har haft det privilegium at vokse op med en far, der var musiklærer på Helsingør Musikskole.

Siden jeg var 8 år, er jeg blevet undervist af min far i grundlæggende trommespil, klaverspil, guitarspil og harmonika. Min storesøster kunne spille på saxofon, og min mor kunne spille på guitar, så vi havde på et tidspunkt et helt familieorkester.

Gennem tiden har jeg på hobbyplan spillet i forskellige grupper på trommer eller på keyboard på forskellige musikskoler. I mit eget hjem har jeg gratis undervist elever i at spille enkle rockrytmer på trommer og lært elever at spille enkle melodier på klaver.

Det kunne f.eks. være ”Happy Birthday” og ”Marrily we roll along.” I mit daglige arbejde har jeg gennem en årrække stået for morgensang om fredagen, hvor jeg har spillet på guitar til sange fra den Danske Højskolesangbog.

En gang om ugen spiller gratis jeg på klaver i 90 minutter for patienterne på Arresødal Hospice i Nordsjælland. Alle de glæder jeg har haft gennem tiden ved at spille musik, ønsker jeg at give videre til andre.

Det er en gave at kunne give.