Forever king of pop

Oplev denne fantastiske opsætning med dygtige artister fra hele verden.

Showet er en kæmpe hyldest til kongen af pop, Michael Jackson, der tager os med rundt i hans allerstørste hits gennem tiden som Thriller, Beat it og Earth song.

Med nye numre, koreografier, akrobatik, nye sange og effekter, vil der være overraskelser til fans og andre beundrere af hans musik og hans arbejde.

Efter at have turneret verden rundt er ‘The Best Show About The King of Pop’ det eneste show, der er godkendt af tre medlemmer af Jackson-familien. Det er en hel unik mulighed for at nyde et af årets mest succesfulde shows.

Grib chancen og opleve showet, så længe det er i Danmark!

https://foreverkingofpop.net/en/

image0000001

 

 

 

michael jackson
Michael Jackson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

king of pop

Michael Jackson var en ikonisk amerikansk sanger, sangskriver og entertainer, der ofte omtales som “King of Pop”. Han blev født den 29. august 1958 i Gary, Indiana, og døde på tragisk vis den 25. juni 2009 i Los Angeles, Californien. 

Michael Jackson er bredt anset for at være en af ​​de mest indflydelsesrige og succesrige musikere i populærmusikkens historie.

Hans karriere begyndte i en meget ung alder, da han var medlem af Jackson 5, en Motown-gruppe med ham og hans ældre søskende. 

Jackson 5 opnåede enorm succes i slutningen af ​​1960’erne og begyndelsen af ​​1970’erne med hits som “I Want You Back” og “ABC”.

Michael Jacksons solokarriere tog fart i begyndelsen af ​​1970’erne, og han udgav en række banebrydende albums, herunder “Off the Wall” (1979), “Thriller” (1982), “Bad” (1987), “Dangerous” (1991) og “HIStory” (1995). 

“Thriller” er stadig det bedst sælgende album nogensinde med over 66 millioner solgte eksemplarer på verdensplan. Albummet indeholdt hitsange som “Billie Jean”, “Beat It” og titelnummeret “Thriller”.

Michael Jackson var kendt for sin karakteristiske stemme, innovative musikvideoer og banebrydende dansebevægelser, herunder moonwalk. Han var ikke kun et musikalsk ikon, men også et globalt kulturelt fænomen. 

Hans indflydelse på musikindustrien og populærkulturen er umådelig.

Gennem hele sin karriere modtog Michael Jackson adskillige priser og udmærkelser, herunder flere Grammy Awards. Han var også kendt for sin filantropiske indsats, herunder støtte til forskellige velgørende formål.

Imidlertid var hans senere år præget af kontroverser og juridiske spørgsmål, som overskyggede nogle af hans musikalske præstationer. På trods af dette bliver hans indflydelse på musikindustrien og hans varige arv som entertainer og kunstner fortsat fejret af fans over hele verden.

I årene efter sin frifindelse (2005-2009) optrådte Jackson adskillige offentlige optrædener, herunder MTV Japans VMA-priser, hvor han modtog legendeprisen; World Music Awards, hvor han modtog Diamond Award for at sælge over 100 millioner plader; James Browns begravelse, hvor han hyldede og holdt en prædiken; og en fanbegivenhed i Tokyo, Japan, hvor han hilste på tropper ved den amerikanske hærs base Camp Zama.

I begyndelsen af ​​2008 udsendte Jackson Thriller 25th Anniversary, en kritisk og kommerciel succes, der var det næststørst solgte album i 2008 med over 2,1 millioner solgte eksemplarer på verdensplan.

Den 25. juni 2009 kollapsede Jackson i et lejet hjem i Holmby Hills i Los Angeles, Californien. Dødsårsagen menes i øjeblikket at være hjertestop. 

På tidspunktet for sin død skulle Jackson efter planen optræde med 50 udsolgte koncerter for over en million mennesker, på Londons O2 arena, fra den 13. juli 2009 til den 6. marts 2010. Under en pressekonference kom Jackson med forslag til evt. pensionering.

I timerne efter Jacksons død steg hans pladesalg dramatisk. Hans banebrydende album Thriller klatrede til nummer et på den amerikanske iTunes-hitliste, mens yderligere otte kom ind i top 40. I Storbritannien, hvor Jackson ville have optrådt mindre end tre uger efter sin død, indtog femten af ​​hans albums top 15 pladser på Amazons musikliste. 

Det sociale musiknetværk Last.fm oplevede også en dramatisk stigning i Michael Jackson-afspilninger i timen efter annonceringen af ​​hans død.

Den 10. december 2010 udkom posthumt et opsamlingsalbum med tidligere uudgivet materiale, blot med titlen Michael. Med gæsteoptrædener af Akon, 50 Cent og Lenny Kravitz, blev albummet certificeret platin i 18 lande, men fik blandede anmeldelser fra de fleste kritikere. 

Dette blev efterfulgt i november 2011 af Immortal, et remix-album; i september 2012 af Bad 25, en 25-års-genudgivelse af Jacksons 1987-hitalbum Bad; og af Xscape, et andet opsamlingsalbum udgivet i maj 2014.

Læs mere om Michael Jackson her