Ariana Grande

lær nemt at spille på klaver her

Ariana Grande

Ariana Grande, hvis fulde navn er Ariana Grande-Butera, er en amerikansk sangerinde, skuespillerinde og sangskriver. Hun blev født den 26. juni 1993 i Boca Raton, Florida, USA. Ariana Grande blev berømt som barneskuespiller i Nickelodeon tv-serien “Victorious” og senere dens spin-off “Sam & Cat”. Hun fik dog udbredt anerkendelse og succes som sangerinde.

Grandes musikkarriere tog fart med udgivelsen af ​​hendes debutstudiealbum, “Yours Truly”, i 2013, som indeholdt hitsinglen “The Way” med Mac Miller. Albummets succes markerede begyndelsen på hendes rejse mod at blive en af ​​de største popstjerner i verden.

Siden da har hun udgivet flere succesrige albums, herunder “My Everything” (2014), “Dangerous Woman” (2016), “Sweetener” (2018) og “Thank U, Next” (2019). Hun er kendt for sit kraftfulde og alsidige vokalområde, som spænder over flere oktaver, såvel som hendes unikke blanding af pop, R&B og soulmusik.

Gennem sin karriere har Grande opnået adskillige hitlister og modtaget kritikerros for sin musik. Hun har vundet flere priser, herunder Grammy Awards og Billboard Music Awards, og er blevet anerkendt for sine bidrag til musikindustrien.

Udover sin musikkarriere har hun også været involveret i forskellige filantropiske bestræbelser. Hun har støttet velgørende organisationer og formål, herunder dem, der er relateret til mental sundhed, LGBTQ+-rettigheder og våbenkontrol.

Hendes succes, talent og dedikation til sit håndværk har gjort hende til en af ​​de mest indflydelsesrige og populære kunstnere inden for moderne popmusik. Hendes hengivne fanbase, kendt som “Arianators”, fortsætter med at støtte hende, mens hun fortsætter med at skabe bølger i musik- og underholdningsindustrien

læs mere her 

besøg hovedsiden

ariana grande cartoon portrait 1 ahmad nusyirwan
Ariana Grande