Ava Max

lær nemt at spille på klaver her

baggrund for Ava Max

Ava Max er en amerikansk sangerinde og sangskriver. Hun blev født Amanda Ava Koci den 16. februar 1994 i Milwaukee, Wisconsin. 

Hun vandt international anerkendelse med sin breakout-single “Sweet but Psycho”, som blev udgivet i 2018. Sangens iørefaldende melodi og karakteristiske vokal var med til at bringe hende frem i rampelyset.

Huner kendt for sin popmusikstil, som ofte byder på iørefaldende hooks, energiske beats og temaer om empowerment og selvtillid. Hendes musik udforsker ofte kompleksiteten af ​​relationer og personlige oplevelser.

Efter succesen med “Sweet but Psycho” fortsatte hun med at udgive musik og fik en betydelig tilhængerskare. Nogle af hendes andre populære sange inkluderer “Kings & Queens”, “So Am I”, “Salt” og “My Head & My Heart”.

Hun har udgivet en række singler og et album med titlen “Heaven & Hell” (2020), som byder på en blanding af pop og elektronisk indflydelse.

Hendes særlige modesans, livlige personlighed og energiske præstationer har bidraget til hendes popularitet som kunstner. Hun er blevet anerkendt som en stigende stjerne i popmusikscenen og fortsætter med at udgive ny musik og forbinde med fans over hele verden.

læs mere her 

Ava Max – Wikipedia

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk/

am