Becky Hill

 

lær nemt at spille på klaver her ‘

Baggrund for Becky Hill

Becky Hill er en engelsk sangerinde og sangskriver. Hun blev født den 14. februar 1994 i Bewdley, Worcestershire, England. Hun fik først offentlig opmærksomhed som deltager i den første sæson af den britiske version af “The Voice” i 2012. Selvom hun ikke vandt showet, efterlod hendes kraftfulde og sjælfulde stemme et varigt indtryk.

Efter sin optræden på “The Voice” begyndte hun en karriere i musikindustrien. Hun begyndte at samarbejde med forskellige kunstnere og producere og bidrog med sin vokal til elektroniske dansespor. Hendes gennembrudsøjeblik kom med udgivelsen af ​​”Gecko (Overdrive),” et samarbejde med produceren Oliver Heldens, som blev et hit i 2014.

Becky Hill fortsatte med at udgive sin egen musik og samarbejde med andre kunstnere på tværs af forskellige genrer, herunder dans, pop og elektronisk musik. Hun er kendt for sin stærke og karakteristiske stemme, såvel som hendes evne til at tilføre sine spor følelser og dybde.

Nogle af hendes bemærkelsesværdige solo-sange inkluderer “Losing”, “False Alarm”, “Back to My Love” og “Better Off Without You.” Hun har også været med på numre af kunstnere som Rudimental (“Powerless”), Meduza (“Lose Control”) og Sigala (“Wish You Well”).

Hendes karriere har vist hendes alsidighed som vokalist, og hun har skåret plads til sig selv i den britiske musikscene og videre. Hun er anerkendt for sine dynamiske præstationer og hendes evne til at forbinde med publikum gennem sin musik.

The Voice

Siden hun optrådte i den første serie af The Voice tilbage i 2012, har Becky Hill utrætteligt vist sig opløftende, følelsesladede og meget dansable pop-banglere for at gøre hende til en af ​​de moderne storheder inden for britisk dansemusik.

Uanset om det er en headliner eller et gæsteindslag, gør den Bewdley-fødte kunstner sin tilstedeværelse kendt på et nummer med sin umiskendelige kraftfulde vokal og ørehængende tekster.

Til dato har hun fået 12 top 40-hits på den officielle singlehitliste, inklusive en nummer 1, mens hendes Get To Know-samling – en samling af hendes tidlige hits – er certificeret som guld og er ved at nå 100 uger på Albums Top 100.

I denne uge udkommer hendes længe ventede debutalbum, Only Honest At The Weekend, efterfulgt af Remember – et samarbejde med David Guetta, der er ved at forme sig til at blive en af ​​hendes mest succesrige singler. I betragtning af at den blev udgivet i slutningen af ​​juni – og det store antal Becky-hits – går den bare glip af Beckys all-time Top 10, som vi har afsløret nedenfor. Først et nærmere kig på Top 5…

Meduza

Dette samarbejde med produktionstrioerne Meduza og Goodboys er et sjældent tilfælde, hvor Becky kun leverer vokal – men hvilken vokal er det. Deep house-tracket var et hit i hele Europa og gik knapt forbi Top 10 i Storbritannien, men nærmer sig med hastige skridt 1 million britiske hitsalg uanset, med 107 millioner streams. Et af to Sigala-samarbejder i hendes Top 10, Wish You Well, er bæltede, klubklassikere stylet house-pop, der grænser til gospel, når den når omkvædet. Den rangerer som Beckys fjerdestørste sang overordnet og er i øjeblikket hendes mest streamede med 116.000 afspilninger.

Piece Of Me

Som det har været tilfældet med flere af Beckys numre, er Piece Of Me en dyrker snarere end et brusebad, der stille og roligt infiltrerer dansegulve og radio, indtil det pludselig bliver allestedsnærværende. Hendes 2016-hook-up med den amerikanske DJ MK har muligvis kun nået nummer 37, men dets tilstedeværelse har holdt ud, og har nået 18 uger i Top 100 og 104 millioner britiske streams. Produceret af den hollandske DJ, som oprindeligt havde undergrundssucces med den vokalløse original, blev den radiovenlige version af Gecko skrevet af Becky sammen med MNEK, som løbende har samarbejdet. Med mægtige 1,38 millioner diagramsalg, inklusive 108 millioner streams, er det Beckys hidtil største hit på den officielle hit.

læs mere her 

https://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Sheeran

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk/

 

POS TITLE ARTIST PEAK YEAR
1 GECKO (OVERDRIVE) OLIVER HELDENS & BECKY HILL 1 2014
2 AFTERGLOW WILKINSON FT BECKY HILL 8 2013
3 PIECE OF ME MK & BECKY HILL 37 2016
4 WISH YOU WELL SIGALA & BECKY HILL 8 2019
5 LOSE CONTROL MEDUZA/BECKY HILL/GOODBOYS 11 2019
6 BACK & FORTH MK/JONAS BLUE/BECKY HILL 12 2018
7 BETTER OFF WITHOUT YOU BECKY HILL FT SHIFT K3Y 14 2020
8 I COULD GET USED TO THIS BECKY HILL & WEISS 45 2019
9 FALSE ALARM MATOMA & BECKY HILL 28 2016
10 HEAVEN ON MY MIND BECKY HILL & SIGALA 14 2020
becky hilll
Becky Hill