camila cabello

baggrund for Camila Cabello

Camila Cabello er en cubansk-amerikansk sangerinde, sangskriver og skuespillerinde, der opnåede berømmelse som medlem af pigegruppen Fifth Harmony, før hun forfulgte en succesfuld solokarriere.

Her er nogle vigtige detaljer om hende:

Tidligt liv: Hun blev født den 3. marts 1997 i Cojímar, Havana, Cuba. Hun flyttede til USA med sin familie i en alder af 6, hvor hun slog sig ned i Miami, Florida. 

Fifth Harmony: Hun gik til audition til reality-tv-showet “The X Factor” i 2012 og blev udvalgt som medlem af pigegruppen Fifth Harmony. 

Hun opnåede betydelig succes under deres tid sammen med hitsange som “Work from Home” og “Worth It.” Solokarriere: Hun forlod Fifth Harmony i december 2016 for at forfølge en solokarriere. 

Hendes debutsingle, “Crying in the Club,” blev udgivet i 2017, efterfulgt af hendes debut-soloalbum, “Camila”, i 2018. Albummet var en kommerciel succes og inkluderede den hitlistetoppende single “Havana”. 

Efterfølgende albums: Efter succesen med hendes debutalbum udgav Cabello sit andet album, “Romance”, i 2019. Dette album indeholdt sange som “Senorita” med Shawn Mendes og “Liar”. 

Skuespil: Udover sin musikkarriere har Camila Cabello også begivet sig ud i skuespil. Hun fik sin skuespillerdebut i live-action-tilpasningen af “Askepot” i 2021, hvor hun spillede titelrollen. 

Fortalervirksomhed: Cabello har været involveret i forskellige velgørende og fortalervirksomhedsindsatser. Hun har brugt sin platform til at udtale sig om emner som immigrationsreform og mental sundhed. 

Personligt liv: Camila Cabello har været i et højt profileret forhold med sangeren Shawn Mendes siden 2019. De to samarbejder ofte om musik sammen og har været åbne om deres forhold på sociale medier. 

Camila Cabellos musikkarriere har givet hende betydelig succes både som gruppemedlem og som soloartist. 

Hun er kendt for sin kraftfulde vokal, iørefaldende sange og hendes evne til at blande forskellige musikalske stilarter, herunder pop, latin og R&B, i sit arbejde.

læs mere her: 

Camila Cabello – Wikipedia

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk

cam