Chris Brown

lær nemt at spille på klaver her

Baggrund for Chris Brown

Chris Brown er en amerikansk sanger, sangskriver, skuespiller og danser. Han blev født den 5. maj 1989 i Tappahannock, Virginia. Han fik sin start som en ung kunstner og blev hurtigt kendt for sin musikalske talent, dansetrin og charme.

Brown brød for alvor igennem med sit debutalbum “Chris Brown” i 2005, der inkluderede hits som “Run It!” og “Yo (Excuse Me Miss)”. Han blev kendt for sin kombination af pop, R&B og hip-hop i sine sange, samt hans evne til at kombinere sang og dans i sine liveoptrædener.

Han har udgivet flere albums i løbet af sin karriere, herunder “Exclusive” (2007), “F.A.M.E.” (2011), “Royalty” (2015) og “Indigo” (2019). Hans musikalske stil har udviklet sig over årene og har inkluderet elementer af elektronisk musik, rap og mere eksperimenterende lyde.

Desværre har Chris Brown også været genstand for kontroverser og juridiske problemer, herunder en meget omtalt hændelse i 2009, hvor han blev anklaget for vold mod sin daværende kæreste, sangerinden Rihanna. Hans personlige liv og juridiske problemer har haft indflydelse på hans image og karriere.

På trods af kontroverserne er Chris Browns musik stadig blevet populær og har tiltrukket en trofast fanbase. Han er kendt for sine kraftfulde vokaler og evnen til at skabe hits, der appellerer til forskellige musiksmag.

Født den 5. maj 1989 i Tappahannock, Virginia, begyndte Chris Brown at optræde som barn. Jive Records opdagede ham hurtigt og udgav sin selvbetitlede debut, da han var 16. Albummet gik til nummer to og affødte hans første nummer et single. Brown fortsatte sin top ti succes med sit andet album og begyndte at handle. Desværre fik Browns karriere et hit, efter han overfaldt den daværende kæreste Rihanna. Underholderen vendte tilbage kort efter, toppede hitlisterne, samarbejdede med kunstnere og vandt endda en Grammy. 

Denne entertainer byttede sin drengeagtige charme ind med tatoveringer, blondt hår og en bad boy-attitude. Velkommen til WatchMojo.com, og i dag tager vi et kig på Chris Browns liv og karriere.

Christopher Maurice Brown blev født den 5. maj 1989 i Tappahannock, Virginia. Efter at have lært sig selv at synge og danse deltog Brown i lokale talentshows og sit kirkekor som barn. Hans mor genkendte sin søns gaver og besluttede at hjælpe ham med at få en pladekontrakt. Da han var 13, opdagede Hitmission Records dette unge talent.

Jive Records

Brown indspillede sin første demo, mens han stadig gik i gymnasiet, og Hitmission købte den rundt til New York-selskaber. Han skrev endelig kontrakt med Jive Records i 2004 og flyttede snart til New York.

Debut

Hans selvbetitlede debut faldt i 2005. Den kommercielt succesrige plade gik til nummer to på Billboard 200 og blev til sidst certificeret dobbelt platin. Den indeholdt også hans første nummer et hit, “Run It!” samt tre andre top tyve singler. Denne Grammy-nominerede indsats blev understøttet af en co-headlining-indsats på “The Up Close and Personal Tour”, hvor Brown viste sine dræbende danseevner.

Skuespillerdebut

Han blev en sand tredobbelt trussel, da han begyndte at optræde: Brown optrådte i tv-programmer som “The O.C.”, og sprang til det store lærred i 2007 med dansedramaet “Stomp the Yard” og familiedramaet “This Christmas”.

Det var også i 2007, at Brown udgav sit andet album: Exclusive. Den kom ind på Billboard 200-listen som nummer fire og solgte til sidst tæt på to millioner enheder i USA. Den plade affødte nummer et-singlen “Kiss Kiss” og det populære nummer “With You”. Det næste år kom en udvidet udgave af albummet på butikshylderne og producerede det succesfulde nummer “Forever”.

Med to enorme albums under bæltet og en blomstrende skuespillerkarriere var Brown ustoppelig. Han stod for en amerikansk turné og var med på singlerne “No Air” med Jordin Sparks og “What Them Girls Like” med Ludacris. Ved udgangen af ​​2008 blev han kåret som årets Billboard-kunstner.

Browns omdømme fik dog et hit i begyndelsen af ​​2009 efter et fysisk skænderi med den daværende kæreste Rihanna før Grammy Awards. Han blev anholdt og fik fem års betinget fængsel og tilhold. Offentligt ramaskrig var enormt: Radiostationer nægtede at spille Browns sange, og sponsorer droppede ham.

Efter en pause fra musikken vendte Brown tilbage med en ny lyd: Han ændrede sin urbane følelse ved at inkorporere stilarter, der ligner hans idoler: Prince, Michael Jackson og Stevie Wonder. Selvom 2009’s Graffiti modtog negative anmeldelser og solgte dårligt, nåede albummet stadig Billboard top ti og opnåede to Grammy-nomineringer.

FAME

I 2011 havde Brown sin bedste debut nogensinde med F.A.M.E.: Albummet kom ind på Billboard 200 som nummer et. Disken genererede det internationale kæmpehit “Yeah 3x” og top ti-singlen “Look at Me Now” med Busta Rhymes og Lil’ Wayne. I mellemtiden gav “Beautiful People” Brown og havde DJ Benny Benassi deres første nummer et på Hot Dance Club Songs-hitlisten.

Brown besluttede at ignorere kritikere i 2012 ved at samarbejde med Rihanna om nogle remix-numre. Også det år optrådte han i komedien “Think Like a Man”, og udgav pladen Fortune. Albummet blandede elementer af R&B, pop og hiphop og indeholdt top ti-singlen, “Turn Up the Music”.

læs mere her

besøg hovedsiden

desktop wallpaper chris brown by tukzetro chris brown cartoon thumbnail