DNCE

lær nemt at spille på klaver her 

Baggrund for DNCE

DNCE er et amerikansk popband kendt for sin smittende og optimistiske musik. Bandet blev dannet i 2015 og består af følgende medlemmer:

Joe Jonas: Joe Jonas er hovedvokalist for gruppen. Han er måske bedst kendt som medlem af det populære amerikanske pop-rock-band Jonas Brothers, som også omfatter hans søskende Kevin og Nick Jonas.

Jack Lawless: Jack Lawless er trommeslager for gruppen. Han har arbejdet med forskellige musikalske handlinger og var tidligere medlem af Jonas Brothers’ backingband. Cole Whittle: Cole Whittle spiller basguitar og giver backing vokal til gruppen. Han er kendt for sin unikke modesans og var tidligere medlem af rockbandet Semi Precious Weapons.

JinJoo Lee: JinJoo Lee er bandets guitarist og sørger også for backing vokal. Hun har arbejdet som sessionsmusiker med forskellige kunstnere, før hun kom til gruppen. Gruppen fik betydelig opmærksomhed med deres debutsingle “Cake by the Ocean”, som blev udgivet i 2015. Sangen var en kommerciel succes og fik udbredt radioafspilning. Bandets musik er kendt for sin blanding af pop, funk og dansepåvirkninger, hvilket skaber en sjov og energisk lyd.

Gruppen udgav deres selvbetitlede debutalbum, “DNCE”, i 2016, som indeholdt numre som “Body Moves” og “Toothbrush”. Selvom gruppen ikke har udgivet så meget musik i de seneste år, er de stadig kendt for deres livlige optrædener og deres evne til at få publikum til at danse. Bemærk venligst, at der kan have været en udvikling i gruppens karriere siden min sidste vidensopdatering i september 2021.

DNCE – Wikipedia

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk

 

dnce
DNCE