Dynoro

lær nemt at spille på klaver her: 

https://www.skoove.com/en#a_aid=Musikonlinedk

baggrund for Dynoro

Dynoro er blevet spillet på NTS i shows, herunder Blazer Sound System, der blev vist første gang den 6. juli 2021. 

Sange, der spilles, inkluderer In My Mind og Me Provocas. Edvinas Pechovskis (født 25. december 1999 i Vilnius), kendt professionelt som Dynoro, er en litauisk DJ og musikproducer. 

Han er bedst kendt for sit internationale hit “In My Mind”, som interpolerer krogen fra “L’amour toujours” af den italienske DJ Gigi D’Agostino.

Han begyndte at udgive numre og remixer på SoundCloud og Spotify i 2013 og vandt berømmelse i Litauen takket være YouTube-kanalen og pladeselskabet “Lithuania HQ”. I december 2017 blev hans sang “In My Mind” udgivet.

Det var en mashup af 2012-sangen af samme navn af Ivan Gough, Feenixpawl og Georgi Kay og Gigi D’Agostinos single “L’amour toujours” fra 2000. Sangen fik stor opmærksomhed over hele Europa. 

På grund af copyright-årsager blev singlen taget ned fra butikkerne og blev genudgivet i juni 2018 med Gigi D’Agostino tilføjet som medvirkende kunstner. 

Den nye version blev udgivet på B1 Recordings, et joint venture med Sony Music. I juli 2018 nåede sangen nummer et på de tyske hitlister. 

Det var også et nummer 1-hit i Tjekkiet, Finland, Ungarn, Slovakiet, Sverige, Schweiz, Letland, Norge og et top 5-hit i Belgien, Irland, Holland, Storbritannien, Rumænien, Polen og Ukraine.

læs mere her: 

Dynoro – Wikipedia

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk

dynoro