Felix Jaehn

 

lær nemt at spille på klaver her

baggrund for Felix Jaehn

Felix Jaehn er en tysk DJ og pladeproducer kendt for sine bidrag til elektronisk dansemusik (EDM) og deep house-genrer. Han blev født den 28. august 1994 i Hamborg, Tyskland. Han opnåede international anerkendelse og opnåede mainstream-succes med sit remix af nummeret “Cheerleader” af OMI i 2014, som blev et massivt hit og toppede hitlisterne i flere lande.

Nogle af hans bemærkelsesværdige sange og samarbejder inkluderer:

“Ain’t Nobody (Loves Me Better)” (2015): Denne sang, med vokal fra Jasmine Thompson, var et hit på hitlisten og viste sin evne til at producere iørefaldende, tropiske house-numre.

“Bonfire” (2016): Denne single viste Jaehns evne til at skabe smittende EDM-melodier og rytmer.

“Hot2Touch” (2017): Endnu et vellykket nummer, der kombinerede elementer af dans og tropisk house.

“Like a Riddle” (2017): Et samarbejde med Hearts & Colors og Adam Trigger, denne sang fortsatte Jaehns trend med at producere sommerlige, feel-good-numre.

Han har konsekvent leveret optimistisk og melodisk elektronisk musik, der har givet genlyd hos publikum over hele verden. Hans musik inkorporerer ofte elementer af tropisk house og pop, hvilket gør den velegnet til både klubscenen og mainstream radio. Han har etableret sig som en fremtrædende figur i EDM-scenen og er fortsat med at udgive ny musik og samarbejde med forskellige kunstnere.

læs mere her: 

Felix Jaehn – Wikipedia

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk

felix jaehn