Jason Derulo

 

lær nemt at spille på klaver her

Baggrund for Jason Derulo

Jason Derulo er en amerikansk sanger, sangskriver og danser. Han blev født den 21. september 1989 i Miami, Florida. Han er kendt for sin musikalske karriere inden for genrer som pop, R&B og dance-pop. Derulo fik opmærksomhed med sin debutsingle “Whatcha Say” i 2009, som blev et stort hit.

Succesrige albums

Han har siden udgivet flere succesrige albums, herunder “Jason Derulo” (2010), “Future History” (2011), “Tattoos” (2013) og “Everything Is 4” (2015). Mange af Derulos sange har nået høje placeringer på hitlister verden over, og han er kendt for numre som “In My Head”, “Talk Dirty”, “Want to Want Me”, “Swalla” og “Savage Love”. Ud over sin musikkarriere har Jason Derulo været involveret i skuespil og tv-optrædener.

Danser

Han er også en dygtig danser og har indarbejdet dette talent i sine musikalske præstationer. Derulo er kendt for sin evne til at blande forskellige stilarter og eksperimentere med lyd i sin musik. Han har også været en aktiv bruger af sociale medier og har ofte delt musik, dans og andet indhold med sine fans.

2011–12: Fremtidshistorie og andre satsninger

I 2011 indspillede Derulo et nummer med Demi Lovato med titlen “Together” til hendes album Unbroken. Hans andet studiealbum, Future History, blev udgivet den 27. september 2011.Derulo detaljerede sin rejse ved at indspille albummet via en række webisodes, der blev lagt ud på hans officielle hjemmeside. Dens førende single, “Don’t Wanna Go Home”, blev udgivet den 20. maj 2011. Den landede nummer et i Storbritannien og i top fem i Australien.

Turné

Derulo planlagde at påbegynde en UK-turné med otte dage til støtte for albummet i februar 2012, herunder et show på Wembley Arena den 1. marts. Men den 3. januar 2012, mens Derulo øvede sig til sin Future History Tour, brækkede han en af ​​sine ryghvirvler. Som et resultat aflyste han alle sine turnédatoer.

American Idol

Den 28. marts 2012 optrådte Derulo på American Idol for at annoncere, at han ville tillade fans at hjælpe ham med at færdiggøre teksterne til en ny sang med titlen “Udefeated”, som en del af et partnerskab med American Idol og Coca-Cola.Fans fik mulighed for at indsende deres egne tekster for at fuldende sangen, og fans fik derefter mulighed for at stemme på, hvilken tekst de kunne lide mest. Den 5. maj 2012 annoncerede Derulo, at hans første tv-optræden efter halsskade ville være i den ellevte sæsonfinale af American Idol den 22. maj 2012.

Dansetalentshow

I august 2012 blev Derulo dansemester sammen med Kelly Rowland i den første sæson af det australske dansetalentshow Everybody Dance Now. Showet blev aflyst kort efter dets fjerde afsnit blev sendt på grund af dårlige seertal.[

2013–14: Tatoveringer og Talk Dirty

Den 16. april 2013 udgav Derulo sin single “The Other Side” til radio den 23. april 2013. Den 4. juli 2013 toppede “The Other Side” som #18 på Billboard Hot 100. Derulo annoncerede via Twitter, at hans tredje album kommer til at hedde Tattoos. Albummet blev udgivet den 24. september 2013. Albummets anden single, “Talk Dirty”, blev udgivet internationalt den 27. juli 2013 (digitalt). “Talk Dirty” toppede som nummer tre på Billboard Hot 100.

Single

Albummet indeholder den amerikanske hiphop-kunstner 2 Chainz; det er den første single fra Derulo, der indeholder et indslag. Numrene, der fulgte med musikvideoen, var allerede blevet optaget og blev udgivet i begyndelsen af ​​august 2013. “Marry Me” fik sin amerikanske radiopremiere på On Air med Ryan Seacrest den 26. august 2013. Den var planlagt til at blive udgivet til alle digitale forhandlere som den anden single til det amerikanske marked, tredje samlet, samme dag. Onsdag den 11. december 2013 var han hovedakten for Radio City Live i Echo Arena, Liverpool. Han fremførte Ridin’ Solo og Talk Dirty.

Nyindspillede sange

Seks måneder efter Derulos tredje album Tattoos blev udgivet (bortset fra i USA) annoncerede han den 18. marts 2014, at han ville udgive et album med 4 nyindspillede sange og 7 fra Tattoos som det amerikanske album, og at det ville have anderledes kunstværker og få omtitlen Talk Dirty. Talk Dirty blev udgivet den 15. april 2014. Den 21. november 2014 udgav Pitbull en sang fra albummet Globalization med Jason Derulo og Juicy J med titlen “Drive You Crazy”, som senere skulle blive til en single den 21. august 2015.

2015-16: Alt er 4

Den 22. januar 2015 annoncerede Dick Clark Productions, at Derulo ville være dommer i den kommende 12. sæson af So You Think You Can Dance sammen med den nye dommer Paula Abdul og den tilbagevendende dommer Nigel Lythgoe. “Jeg er virkelig begejstret og ser ivrigt frem til at deltage i castet af So You Think You Can Dance,” sagde Derulo. “Det er et af de mest respekterede og længst fastholdte programmer på netværks-tv, og jeg håber at blive en del af ny vækst og fortsat succes.” 

want to Want Me

Den 9. marts udgav Derulo den første single fra hans kommende fjerde studiealbum, Everything Is 4, kaldet “Want to Want Me”.”Want To Want Me” blev det mest tilføjede nummer i Top 40-radioens historie: det blev føjet til 156 overvågede popstationer, hvilket gør det til den hidtil største Top 40 amerikanske radiolancering.Det toppede som nummer fem på Billboard Hot 100 og toppede UK Singles Chart. Musikvideoen til hans anden single, “Cheyenne”, blev udgivet den 30. juni 2015.

Platinum Hits

Den 29. juni annoncerede Derulo udgivelsen af ​​sit første album med største hits, med titlen Platinum Hits. Platinum Hits blev udgivet den 29. juli 2016 med en helt ny sang kaldet Kiss the Sky, og sangen vises på soundtracket til Storks.[40] Albummet indeholder 11 platincertificerede singler. Den 28. september 2016 gæstede Derulo en episode af Fox-dramaet Lethal Weapon.

2017 – nu

Den 3. marts 2017 udgav Derulo en ny single med titlen “Swalla”, med Nicki Minaj og Ty Dolla $ign. Den 17. marts udgav Pitbull og Derulo sangen “Educate Ya”, fra førstnævntes album Climate Change. Den 31. marts annoncerede Cheyenne Frontier Days, at de føjede Jason Derulo til deres 2017 Frontier Nights koncert lineup fredag ​​den 28. juli 2017.Ved 2017 Billboard Music Awards den 21. maj annoncerede Derulo, at hans femte studiealbum ville få titlen 777.

læs mere her

besøg hovedsiden 

Jason Derulo  → musik   →  pop 1→ sanger | hvem er | Musikonline

jd
Jason Derulo