Jennifer Lopez

lær nemt at spille på klaver her

Baggrund for Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, ofte omtalt som “J.Lo,” er en berømt amerikansk skuespillerinde, sanger, danser og forretningskvinde. Hun blev født den 24. juli 1969 i The Bronx, New York, USA. Jennifer Lopez har opnået betydelig succes og anerkendelse inden for forskellige underholdningsområder:

Skuespiller: Jennifer Lopez begyndte sin karriere som skuespillerinde i begyndelsen af ​​1990’erne, og optrådte i film og tv-shows. Nogle af hendes bemærkelsesværdige film inkluderer “Selena” (1997), som hun modtog kritikerrost for og en Golden Globe-nominering for, “Out of Sight” (1998), “The Wedding Planner” (2001) og “Maid in Manhattan” ( 2002).

Musik: Lopez er også en succesfuld sangerinde. Hun udgav sit debutalbum “On the 6” i 1999, som inkluderede hitsingler som “If You Had My Love” og “Waiting for Tonight”. Hun har siden udgivet adskillige albums og singler med hits på både engelsk og spansk.

Dans: Jennifer Lopez er kendt for sine exceptionelle danseevner, som hun har vist i sine musikvideoer og liveoptrædener. Hun har en baggrund i dans, efter at have startet som backup-danser for kunstnere som Janet Jackson, før hun gik over til skuespil og sang.

Business Ventures: Ud over sin underholdningskarriere har Lopez begivet sig ud i forskellige forretningsbestræbelser. Hun har lanceret flere succesrige dufte, tøjlinjer og endda investeret i virksomheder. Hendes forretningssans har bidraget til hendes status som en fremtrædende celebrity-iværksætter.

Fjernsyn: Jennifer Lopez har også været dommer i populære tv-talentprogrammer som “American Idol” og “World of Dance”, hvor hun har delt sin ekspertise og vejledt håbefulde kunstnere.

Filantropi: Hun har været involveret i forskellige velgørende aktiviteter og filantropiske indsatser, herunder arbejde med børnehospitaler og katastrofehjælpsinitiativer.

Jennifer Lopez er bredt anerkendt for sin alsidighed og gennemslagskraft i underholdningsindustrien og har vundet adskillige priser og udmærkelser gennem hele sin karriere. Hun er fortsat en fremtrædende og indflydelsesrig figur i både musik- og filmindustrien.

Discografi

Hun er født og opvokset i Bronx, New York, og var en succesrig tv- og filmskuespillerinde kendt for at spille Selena Quintanilla-Pérez i biograffilmen ‘Selena’ fra 1997, før hun bragede ind i musikindustrien i 1999 med debutalbummet On The 6, hovedsinglen. 

 “If You Had My Love” var nr. 1 på Billboard Hot 100 i fem uger og skaffede Lopez sin første Grammy-nominering. Hun fortsatte sin filmkarriere med elskede rom-coms som ‘The Wedding Planner’ og ‘Monster-In-Law’ og etablerede sig som en multitalentet sanger, danser og performer med hits som “Jenny From The Block” og “I” fra 2002. ‘m Gonna Be Alright” feat. Nas. 

Hendes samarbejder i 2001 med Ja Rule, “I’m Real” og “Ain’t It Funny”, blev begge nr. 1 på Hot 100, ligesom hendes duet fra 2002 med LL Cool J, “All I Have”. 

Hendes musikkarriere oplevede senere en genopblussen i 2011 med Pitbull-samarbejdet “On The Floor”, hvorefter parret slog sig sammen igen til 2012’s “Dance Again” og 2014’s “Booty” med Iggy Azalea.

 I 2022 annoncerede Lopez, at hun ville udgive sit niende album ‘This Is Me… Now’ som en opfølgning på hendes plade fra 2002. ‘This Is Me… Then’, stærkt inspireret af hendes genoplivede romantik med Ben Affleck.

læs mere her: 

Jennifer Lopez – Wikipedia

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk

 

jenniferlopez
Jennifer Lopez