Joel Corry

 

lær nemt at spille på klaver her

Baggrund for Joel Corry

Joel Corry er en britisk DJ, producer og musiker. Han blev født den 10. juni 1989 i London, Storbritannien. Han vandt frem i den elektroniske dansemusikscene med sin hitsingle “Sorry” i 2019, som blandede house- og dansemusikstile og blev en topsucces i Storbritannien og andre lande.

Head & Heart

Efter succesen med “Sorry” fortsatte Joel Corry med at udgive flere singler og remixer, hvilket styrkede sin tilstedeværelse i den elektroniske musikindustri. Nogle af hans andre populære numre inkluderer “Lonely”, “Head & Heart” og “Bed”, der ofte byder på samarbejder med forskellige kunstnere.

Musikalske elementer

Han er kendt for sin evne til at blande forskellige musikalske elementer og genrer for at skabe iørefaldende og energiske sange, der appellerer til et bredt publikum. Han har været en bemærkelsesværdig figur i den moderne elektroniske musikscene.

Han blev en berømt figur, efter at han var med i MTV reality-tv-serien “Geordie Shore” sammen med sin daværende kæreste Sophie Kasaei indtil 2013.

Han har også en personlig træningsvirksomhed, en app kaldet Joel Corry PT og et fitness- og fritidstøjsfirma Most Rated, som også er navnet på hans eget pladeselskab.

Han udgav sine debutsingler “Back Again” og “Light It Up” i 2015.

Efter et par år udgav han singlerne “Just Wanna”, “All the Things”, “All Night”, “Sunlight” og “Feel This Way”.

Derefter udgav han singlerne “Hurt”, “All I Need”, “Only You”, “Good As Gold” og “Fallen” i 2018, som havde premiere på Our Culture Mag.

I april 2019 udgav han singlen “Sorry”; sangen indeholder ukrediterede vokaler fra Hayley May. I juli 2019 slog sangen rekorden for det mest Shazam-nummer på én dag med 41.000 Shazams. Sangen toppede som nummer seks på UK Singles Chart.

Hans sang “Sorry” blev også vist på ITV2 reality tv-serien “Love Island”.

I juli 2020 opnåede han sin første britiske nummer et single med MNEK-samarbejdet “Head & Heart”. Singlen blev nummer 1 i seks uger i træk og blev et internationalt hit for Corry. Det blev certificeret platin til at overstige 600.000 enheder den 11. september 2020. Singlen blev derefter efterfulgt af “Bed” (med Raye og David Guetta), “Out Out” (med Jax Jones med Charli XCX og Saweetie), “I Wish” (med Mabel), “Liquor Store”, “The Parade” (med Da Hool), “What I Need” (med Lekota), “What Would You Do?” (med David Guetta og Bryson Tiller).

Han lavede sin debut-EP “Four for the Floor”, som blev udgivet den 23. juni 2021.

Vandt APRA Music Awards i 2022 for sit arbejde i “Head & Heart” med MNEK under kategorien Most Performed Dance/Electronic Work og Most Performed Australian Work

  læs mere her: 

  Joel Corry – Wikipedia

  besøg hovedsiden 

  https://musikonline.dk

  jc
  Joel Corry