John Newman

lær nemt at spille på klaver her 

baggrund for John Newman

John Newman er en engelsk sanger, sangskriver og musiker kendt for sin sjælfulde stemme og sine bidrag til pop- og soulgenrerne. Her er nogle nøglepunkter om John Newmans karriere:

Tidligt liv: John William Peter Newman blev født den 16. juni 1990 i Settle, North Yorkshire, England. Han voksede op med en kærlighed til musik og begyndte at skrive og indspille sange i en ung alder.

Karriere: Newman startede sin musikalske karriere som sessionsmusiker og fik senere opmærksomhed for sin karakteristiske stemme som en fremhævet kunstner på adskillige elektroniske dansespor. Gennembrud med “Love Me Again”:

Hans gennembrud kom med udgivelsen af hans debutsingle, “Love Me Again”, i 2013. Sangen, der er karakteriseret ved hans kraftfulde vokal, blev et massivt hit og toppede hitlisterne i flere lande. Debutalbum “Tribute”: I 2013 udgav Newman sit debutstudiealbum, “Tribute”. Albummet indeholdt andre succesrige singler som “Cheating” og “Losing Sleep”. Det viste hans blanding af soul, pop og elektroniske elementer.

Samarbejde: Newman har samarbejdet med forskellige kunstnere, herunder Rudimental (“Feel the Love”), Calvin Harris (“Blame”) og Sigala (“Give Me Your Love”). Disse samarbejder har yderligere udvidet hans rækkevidde i musikbranchen.

Andet album “Revolve”: I 2015 udgav han sit andet studiealbum, “Revolve”. Albummet indeholdt numre som “Come and Get It” og “Tiring Game”. Det fortsatte med at fremvise hans sjælfulde lyd. Sundhedsudfordringer: I 2016 afslørede han, at han var blevet diagnosticeret med en hjernetumor. Han blev opereret for at fjerne tumoren og har siden da været en fortaler for hjernesundhedsbevidsthed.

Tilbage til musikken: Efter sine sundhedsmæssige udfordringer vendte Newman tilbage til at lave musik. I 2018 udgav han singlen “Fire in Me”, hvilket signalerede hans comeback.

Senere arbejde: John Newman er fortsat med at udgive musik og arbejde på nye projekter. Hans senere arbejde bevarer hans sjælfulde lyd og inderlige tekster.

Fortalervirksomhed: Ud over sin fortalervirksomhed for hjernesundhedsbevidsthed har Newman været involveret i velgørende indsatser, herunder støtte til kræftforskning og initiativer til styrkelse af unge.

Hans sjælfulde stemme og inderlige tekster har givet ham en dedikeret fanskare. På trods af sundhedsudfordringer er han fortsat med at skabe musik og bruge sin platform til at øge bevidstheden om vigtige sager. Hans bidrag til pop- og soulgenrerne har efterladt en varig indvirkning på musikindustrien.

læs mere her: 

John Newman – Wikipedia, den frie encyklopædi

besøg hovedsiden 

https://musikonline.dk

john newman