Kungs

lær nemt at spille på klaver her

Kungs bagrund 

Kungs, hvis fulde navn er Valentin Brunel, er en fransk DJ og musikproducer. Han blev født den 17. december 1996 i Toulon, Frankrig. Han er kendt for sin musik, der kombinerer elementer af elektronisk musik, house og pop.

This Girl

Han brød igennem i 2016 med sin hit-single “This Girl,” der blev en international succes og nåede topplaceringer på hitlister rundt om i verden. Sangen samplede et uddrag fra en sang fra 1970’erne af Cookin’ on 3 Burners. “This Girl” etablerede ham som en fremtrædende figur inden for elektronisk musik og gav ham bred genkendelse. Siden da har han udgivet flere singler og albums, der fortsætter med at udforske en blanding af housemusik, funk og pop. Hans musik er ofte kendt for sin upbeat stemning og dansbare rytmer. Han har også optrådt på forskellige musikfestivaler og koncerter verden over.

Stil 

Hans musikalske stil er blevet rost for sin evne til at kombinere elektroniske elementer med mere traditionelle instrumenter og vokale præstationer. Han har været en del af den moderne bølge af elektroniske musikere, der har formet musikscenen i de senere år.

Professionel karriere 

Brunel besluttede sig for kunstnernavnet “Kungs” (eller “Mister (Mr.)” på lettisk) efter at have slået ordet “gentleman” op på adskillige sprog online. Hans remix af Bob Marley and the Wailers “Jamming” og Lana Del Reys “West Coast”, som indeholdt frisk vokal af Molly, modtog millioner af lytninger på SoundCloud og YouTube. Efter succesen med hans remix af Cooking On 3 Burners’ “This Girl”, som toppede som nummer et i Frankrig, Tyskland og Schweiz og nummer to på UK Singles Chart i 2016, udgav han sit debut udvidede stykke, “This Girl” “, i 2017.

Miami Ultra Music Festival

Han optrådte en livekoncert på Miami Ultra Music Festival i 2018. Han optrådte sin solokoncert på Ultra Main Stage 2018 efter andre kunstnere Raiden og Kosuke. Selvom han havde en optræden ved Tomorrowland-begivenheden med elektronisk dansemusik den 22. juli 2018 i Belgien.

Tidligt liv 

Den 17. december 1996 blev Valentin Brunel født i Toulon, Frankrig. Med en djembe, som hans forældre gav ham, da han var fem, begyndte Brunel sin musikalske karriere. The Who og The Kooks var blandt de rock and roll-legender, han voksede op med at lytte til sammen med sin far. I sine teenageår udviklede han en kærlighed til elektronisk musik og udviklede en præference for melodiske lyde og konstruerede klange, der var domineret af en vokal.

DJ Kungs’ sange

This Girl (Song, 2016)

Layers (EP, 2016)

More Mess (Song, 2017)

Disco Night (Song, 2018)

 

læs mere her 

besøg hovedsiden 

dj kungs by dkmhiga dehk11a fullview
Kungs

 

 

 

 

 

 

 

 

Kungs → musik   →  pop 1→ sanger | hvem er | Musikonline