Martin Solveig

lær nemt at spille på klaver her

baggrund for Martin Solveig

Martin Solveig, hvis rigtige navn er Martin Laurent Picandet, er en fransk DJ, pladeproducer og sangskriver, der er kendt for sine bidrag til elektronisk og dansemusikgenren. 

Her er nogle nøglepunkter om Martin Solveigs karriere: 

Tidligt liv: Han blev født den 22. september 1976 i Paris, Frankrig. Han udviklede en interesse for musik fra en ung alder og begyndte sin karriere i slutningen af 1990’erne. 

Musikalsk begyndelse: Solveig opnåede anerkendelse i begyndelsen af 2000’erne med sit debutstudiealbum, “Sur la Terre”, som indeholdt fransk house- og elektropåvirkning. Han blev dog mere internationalt kendt i de følgende år.

 “Hello”: Et af hans mest bemærkelsesværdige numre er “Hello”, med den canadiske sangerinde Dragonette. Sangen blev udgivet i 2010 og blev et globalt hit og nåede høje placeringer på hitlisterne i flere lande.

Elektronisk og housemusik: Han er kendt for sit arbejde inden for elektronisk og housemusik. Hans musik kombinerer ofte iørefaldende melodier, vokalhooks og dansbare beats, hvilket gør den populær i klubber og på musikfestivaler.

Samarbejde: Han har samarbejdet med forskellige kunstnere og musikere i den elektroniske musikscene. Nogle af hans bemærkelsesværdige samarbejder inkluderer at arbejde med kunstnere som GTA, Sam White og Ina Wroldsen. 

DJ Karriere: Han er også en anerkendt DJ og har optrådt på store musikfestivaler og klubber rundt om i verden. Hans energiske DJ-sæt har fået en dedikeret fanskare. Albums og singler: Ud over “Sur la Terre” har Solveig udgivet flere albums og singler gennem sin karriere. Nogle af hans andre albums inkluderer “Smash” (2011) og “+1” (2015).

Kommerciel succes: Hans musik har ofte opnået kommerciel succes, hvor numre som “Intoxicated” og “Places” har vundet popularitet i dansemusikscenen. Tv-optrædener: Han har optrådt på tv, blandt andet som resident DJ på den franske version af “The Voice”. 

Kreativ retning: Han er kendt for sine innovative og kreative musikvideoer, der ofte inkorporerer kunstneriske og skæve elementer i sine visuelle præsentationer. 

Hans bidrag til elektronik- og dansemusikgenren har gjort ham til en respekteret figur i branchen. Hans evne til at producere iørefaldende og mindeværdige numre har givet ham en plads i den globale dansemusikscene.

læs mere her: 

Martin Solveig – Wikipedia, den frie encyklopædi

besøg hovedsiden 

Gratis musikundervisning online | Musikonline.dk

martin
Martin Solveig