Meghan Trainor

Hør hende her

Lær nemt at spille på klaver her

Baggrund for Meghan Trainor

Meghan Trainor er en amerikansk sangerinde, sangskriver og pladeproducer. Hun blev født den 22. december 1993 i Nantucket, Massachusetts. Meghan blev fremtrædende i musikindustrien med hittet “All About That Bass” i 2014, som blev en stor succes og etablerede hende som en fremtrædende popartist.

Optimistiske popmusik

Hun er kendt for sin optimistiske popmusik, der ofte inkorporerer elementer af doo-wop, R&B og hiphop. Efter “All About That Bass” udgav hun flere populære singler som “Lips Are Movin”, “Dear Future Husband” og “No”. Meghan Trainor har også været en betydelig sangskriver for sig selv og andre kunstnere. Hun skriver ofte om temaer som kropspositivitet, selvtillid og kærlighed. Hun har modtaget Grammy Awards-nomineringer og har vundet priser for sit musikalske arbejde. Ud over sin musikkarriere har Meghan Trainor deltaget som dommer i tv-programmet “The Four: Battle for Stardom” og har været en positiv fortaler for at fremme sunde kropsbilleder og selvtillid blandt unge.

Offentligt image og personligt liv

Rolling Stone beskrev Trainor som 2014’s “Most Unlikely Pop Star”. Efter udgivelsen af ​​”All About That Bass” rapporterede Billboards Andrew Hampp, at Trainor var “blevet en model for selvaccept for børn over hele kloden”. The Guardians Caroline Sullivan kaldte Trainor “plakatpigen for den større kvinde” og ” pops emblem for selvacceptance”. Billboard inkluderede hende på sin liste over “14 musikere med kropspositive beskeder”, mens MTV Australia udtalte, at hun “altid har stået ved, hvad hun tror på og forsøgt at fremme kropspositivitet for alle kvinder”.

FullBeauty Brands

I marts 2015 samarbejdede Trainor med plus-size-forhandleren FullBeauty Brands som konsulent for at skabe tøj til kvinder med forskellige kropstyper. Ifølge Billboards Jada Yuan er Trainors billede defineret af hendes “kurver”, selvom hun ikke er “kurvet” som Nicki Minaj og Kim Kardashian, men “hun er ikke modeltynd som mange andre stjerner”. Forfatteren beskrev Trainors brug af sociale medier som “upbeat til fjollet, med lidt soul-baring eller sæbekasseforedrag”.

Holdninger 

Nogle kritikere har beskrevet Trainor som anti-feministisk og sagt, at hun søger selvværd baseret på mænds meninger. Trainor identificerede sig oprindeligt ikke som feminist i et Billboard-interview i 2014, men to år senere havde hun ændret sine synspunkter. I et interview fra 2020 sagde Trainor, at hun var “bare … dum og ung”, og ikke identificerede sig som feminist på grund af hendes mors råd om, at hun ikke skulle hævde at være noget, hvis hun ikke forstod ordet, og troede feminister. var “de mennesker, der hader”.

Privat 

Trainor mødte skuespilleren Daryl Sabara i 2014 til en hjemmefest i Los Angeles og indledte et forhold med ham i juli 2016. Parret blev forlovet den 22. december 2017 og giftede sig præcis et år senere på Trainors 25-års fødselsdag. Den 7. oktober 2020 annoncerede Trainor på The Today Show, at hun og Sabara ventede deres første barn sammen, og bekræftede senere samme måned på The Kelly Clarkson Show, at hun var gravid med en dreng.

Velgørenhed

Trainor har indgået et samarbejde med American Cancer Society og optrådt offentligt i velgørenhedsbegivenheder som We Day California og The Hollywood Reporters 24. årlige Women in Entertainment Breakfast. I 2018 inviterede det britiske medieselskab Globals interne velgørenhed, Make Some Noise, Trainor til at overrække en check på £77.200 til velgørenhedsorganisationen Reach. Under COVID-19-pandemien 2019-2020 donerede Trainor midler til at brødføde sundhedspersonale i Greater Hartford og lovede penge til restauranter i Connecticut for at give 50 frokoster til lokale hospitaler dagligt i fem dage. Hun holdt også en Live At-Home-koncertserie for at rejse penge til Feeding America. I maj 2020 rapporterede Rolling Stone, at turen havde rejst over $225.000 til nonprofitorganisationen.

læs mere her

besøg hovedsiden 

 

mt
Meghan Trainor