Pharrell Williams

 

lær nemt at spille på klaver her

Baggrund for Pharrell Williams 

Pharrell Williams er en amerikansk musiker, sanger, sangskriver, producer og iværksætter. Han blev født den 5. april 1973 i Virginia Beach, Virginia. Pharrell er kendt for sin alsidighed og sine bidrag til forskellige aspekter af musik- og underholdningsindustrien.

The Neptunes

Han blev først fremtrædende som en del af produktionsduoen The Neptunes sammen med Chad Hugo. The Neptunes producerede adskillige hitsange for forskellige kunstnere på tværs af genrer, herunder hiphop, R&B og pop. Nogle af deres bemærkelsesværdige produktioner inkluderer hits for kunstnere som Nelly, Jay-Z og Britney Spears.

N.E.R.D

Pharrell er også medlem af den musikalske gruppe N.E.R.D., som blander elementer af hiphop, rock og elektronisk musik. Ud over sit produktionsarbejde har han udgivet soloalbums med hits som “Happy”, som blev en global sensation og gav ham Grammy-nomineringer.

Adidas

Pharrells indflydelse rækker ud over musik. Han er kendt for sin karakteristiske modesans, har begivet sig ud i modedesign og samarbejdet med mærker som Adidas. Han har også været involveret i filantropiske indsatser og har bidraget til forskellige sociale formål. Sammenfattende er Pharrell Williams en multitalent kunstner og iværksætter kendt for sine musikalske bidrag, produktionsevner, modesans og filantropiske bestræbelser.

Uddannelse

Pharrell Lanscilo Williams gik på en folkeskole i sin hjemby Virginia Beach, Virginia. Efter folkeskoleuddannelsen gik han på Prinsesse Anne Gymnasium, hvor hans karriere som musiker startede i en meget ung alder. Pharrell udtalte i et reality-tv-show, at han var en nørd, og at han gjorde mange usædvanlige ting på sin high school, han sagde også det samme faktum i sin bio. Hans gymnasiekollega var Chad Hugo, med hvem han grundlagde R&B-gruppen Neptunes sammen med sine andre kolleger fra Princess Anne High School. The Neptunes deltog i en high school talentkonkurrence. På det talentshow opdagede Teddy Riley, en producer, dem og gav dem et tilbud, de ikke kunne afslå. Han gav dem tilbuddet om at underskrive en kontrakt med sit pladestudie.

Karriere

Pharrell Lanscilo Williams er en stor præstation i sin karriere. Hans biografi er rig på karriereerfaring. Pharrell Williams er en del af pladeproduktionsduoen the Neptunes sammen med sin barndomsven Chad Hugo. The Neptunes er en genial duo, der laver soul-, hiphop- og R&B-musik. Pharrell Williams er også en del af hiphop-bandet N*E*R*D. Hos hiphopgruppen N*E*R*D er han i spidsen som den førende vokalist og trommeslager. Pharrell grundlagde N*E*R*D med sin ven fra barndommen Shay Haley, da de begge var i en ung alder.

Første single

Pharell Williams’ første single, med titlen “Frontin”, blev udgivet i 2003. Hans debutalbum “In My Mind” blev udgivet i 2006. Pharrell Williams udgav andet studiealbum efter “In My Mind” debutalbummet, med titlen “Girl”, i 2014. Efter albummet “Girl”, udgav Pharrell den planetarisk berømte single “Happy” i 2014. Singlen “Happy” var så populær, og er i dag, at den fik forskellige musikalske covers fra næsten alle byer i verden. I “Happy” covers fra forskellige lande repræsenterer folk deres byer, skoler, lande, der danser og synger til sangen. Pharrell er også producer, og han er kendt for at producere mange sange af bedst sælgende sangere i USA og bredere. Pharrell Williams er skaberen af ​​Billionaire Boys Club, Ice Cream Clothing Apparel, Billionaire Girls Club og mange andre virksomheder, som er placeret under hans medieprojekt kaldet i am OTHER. Pharrell blev tildelt ti Grammy-priser. Hans succes med at lave musik og i hans satsning skaffede ham en nettoværdi på $150.000.000 og en enorm løn.

læs mere her 

besøg hovedsiden 

 

Pharrell Williams
Pharrell Williams