Post Malone

 

lær nemt at spille på klaver her

Baggrund 

Post Malone, hvis egentlige navn er Austin Richard Post, er en amerikansk sanger, sangskriver og musiker. Han blev født den 4. juli 1995 i Syracuse, New York, USA. Post Malone er kendt for sin alsidige musikstil, der kombinerer elementer af hiphop, pop, rock og R&B.

Gennembrud

Han fik sit gennembrud med singlen “White Iverson” i 2015, der hurtigt blev viral på internettet. Dette førte til en pladekontrakt, og hans debutalbum “Stoney” blev udgivet i 2016 og indeholdt flere populære sange, herunder “Congratulations” og “Go Flex”.

Beerbongs & Bentleys

Post Malone’s andet album, “Beerbongs & Bentleys,” udkom i 2018 og inkluderede store hits som “Rockstar,” “Psycho” og “Better Now.” Albummet cementerede hans status som en af de mest bemærkelsesværdige kunstnere inden for moderne musik.

Genrer

Hans musik er kendt for at kombinere forskellige genrer og skabe en unik lyd. Han er også kendt for sin karakteristiske stemme og tatted-up udseende. Post Malone har opnået stor kommerciel succes og er blevet anerkendt med flere priser og nomineringer, herunder Grammy Awards.

Kropsudsmykning 

Udover sin musikkarriere er Post Malone også kendt for sine tatoveringer, og han har udviklet et ry som en karismatisk og jordnær personlighed inden for underholdningsindustrien.

Karriere

Efter at have flyttet til Los Angeles dannede Post Malone, Probst og et par andre kunstnere og skabere det kollektive BLCKVRD og begyndte at lave musik sammen. Malone komponerede og udgav hurtigt sangen “White Iverson” i august 2015. Han udgav en musikvideo til sangen den 19. juli 2015. Inden for en måned efter udgivelsen fik sangen “White Iverson” over en million visninger, hvilket cementerede Malones allestedsnærværende i musikindustrien. Han underskrev en aftale med Republic Records i august 2015.

Singlen “Blur”

Han optrådte også til Kylie Jenners attende fødselsdagsfest i august 2015. Han mødte Kanye West til en fest og blændede ham. Han bad ham om at være med på hans single “Blur” fra samlingen “The Life of Pablo”. Som et resultat, samarbejdede Malone med flere kendte rappere, herunder 50 Cent og Young Thug. I 2016 samarbejdede den amerikanske rapper med den canadiske popsensation Justin Bieber for at udføre den første del af Biebers Purpose World Tour.

Go Flex

Malone debuterede sin nye sang “Go Flex” på Beats 1 den 20. april 2016. I maj samme år udgav han sit første mixtape i fuld længde, med titlen ’26. august.’ Han fik også sin tv-debut det år, da han optrådte på ‘Jimmy Kimmel Live.’ Den 9. december 2016 udgav han sin længe ventede præsentationssamling, ‘Stoney.’ Den indeholdt hitsinglen “Congrats”, som indeholdt Quavo. Albummet debuterede som nummer seks på Billboard 200 i USA. Den 20. februar 2018 debuterede han “Psycho”, hans nye samarbejde med Ty Dolla Sign. Sangen debuterede som nummer to og steg senere til nummer et på Billboard Hot 100-hitlisten. Hans anden samling, ‘Beerbongs and Bentleys’, blev udgivet i april 2018.

Post Malone: ​​Fakta

 • Han udforskede sin kærlighed til musik, da han var ung, og til sidst tog han vokaltimer og lærte at spille guitar.
 • I en uheldig begivenhed knækkede hans guitarstrenge, mens han fremførte en sang under audition for bandet Crown the Empire, og dermed blev han afvist.
 • Han begyndte sin professionelle musikkarriere med et heavy metal-band og gik senere over til blødere rock og hiphop.
 • Han adopterede navnet “Post Malone” som 14-årig.
 • Som teenager arbejdede han hos chicken express, en fødekæde. Han flyttede senere til Los Angeles med sin ven for at prøve lykken med at rappe.
 • Hans debutsang “White Iverson” refererer til den professionelle basketballspiller Allen Iverson.
 • I 2016 var han en åbningsakt til Justin Biebers Purpose World Tour, og han begyndte at blæk tatoveringer efter inspiration fra Bieber.
 • Post har udtalt, at hans største indflydelse er rapperne 50 Cent, Kanye West og Key!.
 • Han var involveret i en bilulykke i september 2018, da hans hvide Rolls-Royce ramte en anden bil. Heldigvis kom ingen til skade ved ulykken.
 • Post har arbejdet med kunstnere, herunder 21 Savage, Andrew Watt, FKi 1st, Justin Bieber, Louis Bell og Young Thug.
 • Han har sin egen linje af fransk rosévin, Maison No. 9, som blev lanceret i maj 2020. Senere samme år, i august, købte han andele i Envy Gaming.
 • Han har mere end 70 forskellige tatoveringer.
 • Post Malone udgav sit 4. studiealbum Twelve Carat Headache i juni 2022.

 

læs mere her 

besøg hovedsiden 

pm
Post Malone