Robin Thicke

lær nemt at spille på klaver her

baggrund for Robin Thicke

Robin Thicke er en amerikansk sanger, sangskriver og pladeproducer. Han blev født den 10. marts 1977 i Los Angeles, Californien, USA. Thicke er kendt for sin sjælfulde og R&B-infunderede musik og har haft en succesfuld karriere i musikbranchen.

Nogle af hans mest bemærkelsesværdige sange og albums inkluderer:

“Blurred Lines” (2013): Denne sang, med T.I. og Pharrell Williams, var et kæmpe hit og toppede hitlisterne i flere lande. Den blev en af ​​de bedst sælgende singler gennem tiderne og fik Thicke udbredt anerkendelse.

“Lost Without U” (2006): Denne sang fra hans album “The Evolution of Robin Thicke ” var et stort gennembrud for ham og modtog kritikerros. Det viste hans glatte og sjælfulde vokalstil.

“Magic” (2008): Endnu et hit fra det samme album, “Magic” styrkede Thickes ry som en talentfuld R&B-kunstner yderligere.

“Love After War” (2011): Dette album viste Thickes evne til at skabe sjælfuld og romantisk R&B-musik og inkluderede sange som “Pretty Lil’ Heart” og titelnummeret “Love After War.”

Igennem sin karriere har han udgivet adskillige albums, modtaget Grammy Award-nomineringer og etableret sig som en respekteret figur inden for moderne R&B-musik. Han er også kendt for sit samarbejde med andre kunstnere og sit arbejde som sangskriver og producer.

læs mere her 

Robin Thicke – Wikipedia

besøg hovedsiden 

Gratis musikundervisning online | Musikonline.dk

rt