Route 94

lær nemt at spille på klaver her

baggrund for Route 94

Route 94 er kunstnernavnet på Rowan Tyler Jones, en britisk DJ og producer af elektronisk musik, der er kendt for sine bidrag til deep house- og garagemusikgenrerne. Han opnåede udbredt anerkendelse med sin hitsingle “My Love” med Jess Glynne i 2014.

Nogle nøglepunkter om gruppen:

“My Love” (2014): “My Love” var en massiv kommerciel succes og toppede UK Singles Chart. Sangen kombinerede elementer af deep house og garage, hvilket viser gruppen’s talent for at producere smittende og dansebare numre. Jess Glynnes sjælfulde vokal føjede til sangens appel.

Tidlig karriere: Før gennembruddet med “My Love” var Route 94 involveret i den britiske undergrundsmusik scene, hvor han producerede musik og remixede numre for forskellige kunstnere.

Samarbejde: Gruppen har samarbejdet med flere kunstnere og producere i den elektroniske musikscene. Hans arbejde byder ofte på en fusion af house- og garage elementer, hvilket gør hans musik godt modtaget i klubber og på musikfestivaler.

Diskografi: Mens “My Love” stadig er et af hans mest anerkendte numre, har gruppen udgivet anden musik, inklusive singler og EP’er, der bidrager til deep house og garage musik scenerne.

DJ-optrædener: Gruppen har optrådt på forskellige klubber og begivenheder rundt om i verden og har vist sine DJ-evner og spillet sine egne numre sammen med andre kunstneres.

læs mere her: 

Route 94 (musician) – Wikipedia

besøg hovedsiden 

Gratis musikundervisning online | Musikonline.dk

route