Tiesto

 

lær nemt at spille på klaver her

Baggrund for Tiesto

Tiësto, hvis rigtige navn er Tijs Michiel Verwest, er en hollandsk DJ, pladeproducer og elektronisk dansemusik (EDM) kunstner. Han blev født den 17. januar 1969 i Breda, Holland. Tiësto er en af ​​de mest indflydelsesrige og succesrige figurer i EDM-genren og har spillet en væsentlig rolle i populariseringen af ​​elektronisk musik verden over.

Trancemusik

Han opnåede først international anerkendelse i slutningen af ​​1990’erne og begyndelsen af ​​2000’erne med trancemusik og blev hurtigt kendt for sine energiske og fængslende præstationer. Gennem årene har Tiëstos stil udviklet sig, og han har omfavnet forskellige subgenrer inden for elektronisk musik, herunder progressiv house, electro house og big room house.

Hitnumre

Tiësto er kendt for at producere hitnumre, samarbejde med forskellige kunstnere og stå for store musikfestivaler og begivenheder. Han har vundet adskillige priser og udmærkelser gennem sin karriere, herunder en Grammy Award for bedste remixede indspilning, ikke-klassisk. Han er også blevet kåret som verdens nr. 1 DJ af DJ Mag flere gange.

EDM

Tiëstos indflydelse strækker sig ud over hans musikproduktion, da han har været medvirkende til at hjælpe EDM med at opnå mainstream-anerkendelse og har spillet en central rolle i at forme den globale elektroniske musikscene. Hans bidrag til genren har efterladt en varig indvirkning på både musikindustrien og kulturen omkring elektronisk dansemusik.

Black Hole Recordings

I 1997 dannede Tiesto sammen med Arny Bink Black Hole Recordings, pladeselskabet, som har modtaget meget Magisk bifald. In Search Of Sunrise og Nyana mix kompilationer. Mærket er i fortiden sådanne proportioner, at Tiesto startede i 2001, et undermærke Magik Muzik. “Det er dokumentgravens hus, eller folk, der arbejder, tror jeg virkelig,” sagde han med entusiasme. “Alt hos Magik Muzik, hvad du finder i mit firma, driver lidt mere mit eget projekt.” Nogle af disse juveler fra Magik Muzik 2001 inkluderede hymnen Flight 643, hans album In My Memory og måderne Umek, Mark Norman og Mojado.

Trancescenen

Tiesto, der primært er kendt for sit arbejde med innovative bidrag til trancescenen, er nu en blanding af alt: trance, house, techno – dette er det bedste af det bedste, verden har at byde på, at danse. I 1998 var jeg virkelig i en trance DJ, men jeg rejste rundt i verden, har infiltreret forskellige påvirkninger, indeni og jeg spiller lidt af hvert.

Lyde

Jeg tror, ​​at den eneste vej frem nu er, at DJs spiller en række forskellige lyde. Faktisk skubbede hans varemærke trance altid grænserne af denne art, under alle omstændigheder, med stemmerne fra stjernerne fra udbruddet af kunder som Sarah McLachlan og Kirsty Hawkshaw, Shiver, pålidelighed og euforiske melodier i begge ender af spektret. Hans shows, føljetoner, og udladninger er fra dengang lederen af ​​foreningen af ​​himlen så chill out perfekt, reduktion af en voksen mand i tårer, og nogle gange var nødt til at påvirke klassisk musik til at danse.

Klubberne

Den højt profilerede talrige koncerter og forestillinger har nu taget Tiesto til at spille, men klubberne, og når han sagde til mere end én stor kunstner. “Ofte er mine shows nu, halvdelen af ​​beboerne er fortalere for natklubber, men den anden halvdel er folk, der kender mig, i radioen eller store koncerter,” siger han. “Det er mere, end de går til en koncert, nu modtager jeg kun en fantastisk blanding af begge verdener. ”

 

Parade of Athletes

Ud over denne store begivenhed er albummet “Parade of Athletes” blevet udgivet over hele verden i oktober 2004, med musik af Tiesto’s er åbningsceremonien. Samtidig er titlen på hans sang “Just Be” album af kunstneren at klatre, og de lister, du hører på dansegulvene overalt.

 

TMF Awards

Beskriver i de senere år som “en rejse af øjeblikke” (og de sædvanlige klubsucceser, dens stråler er støn under vægten af ​​de mange præmier” TMF Awards, MTV, DJ Dutch – og harddiske eller …) med favoritter register , den anden aften med Tiesto in Concert show i Holland i 2004: “Jeg var virkelig i løkken, hvad der skete var kun musikken” en blanding af alle mine store melodier og nye sange, troede simpelthen på, at den perfekte aften . Jeg spillede for ni i træk, og det var min yndlings bogkoncert nogensinde.

“Og selvfølgelig læserne som nummer et DJ i verden for tredje gang.” Første gang det skete, var det så utroligt, at jeg var meget glad. Anden og tredje gang var fantastisk, og selvfølgelig, men første gang du er på forsiden af ​​magasinet, som skal adopteres af de andre DJs, er det vigtigere end at vinde en Oscar!

læs mere her 

Tiësto – Wikipedia

besøg hovedsiden 

tiesto
Tiesto