Candlelight: A Tribute to Queen

En alternativ opsætning med Copenhagen Strings

Candlelight A Tribute to Queen -koncerten er et koncept, der giver en unik oplevelse i omgivelser med levende elektriske lys.

Koncerten bragte magi ved en levende, multi-sensorisk musikalsk oplevelse til nye steder som aldrig før set i København. Og denne gang i Skuespilhuset under det Kongelige Teater. Selve scenen var omgivet af ikke ringere end 7.000 LED elektroniske stearinlys.

Med en stryger-kvartets fortolkninger af numre fra Queen, var der være overraskelser til fans og andre beundrere af gruppens musik og arbejde.

Stryger-kvartetten består af 2 violiner, bratsch og cello, der efter bedste evne gjorde Queens numre til en særpræget instrumental- oplevelse.

Konceptet med scenen omgivet af LED elektroniske stearinlys fungerer i det omfang, at man kan se lysene, som gæsterne på de 2 forreste rækker kunne. Vi var nogle stykker, der sad på 14 række, i prisklasse C, som var for langt væk til at kunne nyde lysene. Det tog en del af oplevelsen. Her havde det være bedre at flytte scenen højere op, så alle gæsterne kunne nyde konceptet. Uden at kunne se lysene blev det mest til en instrumental oplevelse, og en stor del af det multisensoriske koncept faldt til jorden.

Derfor skal koncerten Candlelight: A Tribute to Queen have 3 ud af 5 stjerner.

Copenhagen Strings har flere års erfaring med musik til bryllup og events eller efterfølgende reception. Konstellationen er meget fleksibel og tilbyder alt fra solo-cello til fuldt strygeensemble.

Candlelight A Tribute to Queen
Candlelight A Tribute to Queen

 

 

 

 

 

 

 

 

https://copenhagenstrings.dk/copenhagen-strings/

Læs mere om Candlelights andre koncerter:

https://feverup.com/m/145521

læs mere om Queen her